EmployabilityCheck

Employability is het vermogen je eigen loopbaan te ontwikkelen en te sturen. Met de EmployabilityCheck* krijg je inzicht in je loopbaanmogelijkheden en de kansen binnen je bedrijf of op de arbeidsmarkt.

Het traject bestaat uit 5 gesprekken van 1,5 uur en een Persoonlijkheids- en Interessetest.

*De EmployabilityCheck is ontwikkeld door Matchcare en SHL; twee toonaangevende organisaties op het gebied van het meten en ontwikkelen van competenties en capaciteiten.

Persoonlijkheids- en een Interessetest

Deze test vul je online in. Hij bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Persoonlijkheids- en interessevragenlijsten. Wat zijn je kwaliteiten en interesses?
  • Werkactiviteiten vragenlijst. Welke activiteiten verricht je binnen je huidige functie?
  • Vragenlijst naar functieoverstijgende vaardigheden.

Uit de testen volgen je talenten, competenties en interesses. Deze worden gekoppeld aan beroepen met een indicatie hoe ze passen bij jouw persoonlijkheid. Zo krijg je een uitstekend beeld van je kansen op de arbeidsmarkt, zowel binnen als buiten je huidige vakgebied!

We bespreken samen de uitslag van de testen, waarna een plan van aanpak wordt opgesteld. Ook krijg je 12 maanden toegang tot de vacaturebank van Matchcare. Hierin staan uiteenlopende functies, gekoppeld aan jouw persoonlijke profiel.

Vrijblijvend intakegesprek

Wil je meer weten? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan. Hierin worden de procedure en de verschillende vragenlijsten toegelicht.