Persoonlijk loopbaanadvies

Je eigen loopbaan heb je grotendeels in eigen hand. Biedt je huidige baan nog voldoende kansen en mogelijkheden? Of is het tijd voor een vervolgstap? Zoek je een andere baan vanwege de economische situatie? Heb je een aantal jaren niet gewerkt en wil je graag weer iets oppakken?

Er zijn talloze redenen te bedenken voor een passend en persoonlijk loopbaanadvies. Ik bied je diverse mogelijkheden, die altijd persoonlijk en op maat gesneden zijn:

Potentieelonderzoek

Dit onderzoek geeft je inzicht in je capaciteiten, werkstijl, interesses en potentieel. We voeren een aantal gesprekken, doen de OPQ Persoonlijkheidstest en een Drijfverentest. De resultaten worden in een overzichtelijke rapportage vastgelegd. De doorlooptijd is 3 weken.

Meer informatie over het Potentieelonderzoek.

Arbeidsmarktoriëntatie

In een aantal gesprekken onderzoeken we je mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt. Welk beroep past bij je en hoe benader je de arbeidsmarkt? Afhankelijk van je concrete vraag zet ik ook online testen in. De doorlooptijd is 3 tot 4 weken (in overleg).

Meer informatie over de Arbeidsmarktoriëntatie.

Outplacementbegeleiding

Outplacementbegeleiding is begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan. Dit is vaak een wat langer traject, waarbij ik dieper op je speciale wensen en interesses in ga. Het traject start met het afnemen van een Potentieelonderzoek en een Arbeidsmarktoriëntatie. De doorlooptijd variëert van 3 tot 6 maanden.

Tijdens het traject sta ik uitgebreid stil bij het gebruik van je eigen netwerk en de inzet van vacaturebanken. Tevens is er ruimte voor een praktische sollicitatietraining.

Meer informatie over de Outplacementbegeleiding.

Incidenteel loopbaangesprek / Loopbaancoaching

Soms heb je een concreet probleem of vraag rond je eigen loopbaan en vind je het prettig om met iemand een uurtje te sparren. Ook heb ik cliënten, die om de zoveel weken langs komen om over hun loopbaan te praten.

Een loopbaancoaching gesprek duurt 1 tot 1,5 uur. Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact op met Ineke van Julsingha. Vraag naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak.