Sollicitatietraining

Sollicitatietraining voor particulieren en studenten

Succesvol solliciteren kun je leren! Een praktische sollicitatietraining waarin we sollicitatiegesprekken voorbereiden en oefenen.

De sollicitatietraining heeft een theoretisch en een praktisch gedeelte. In het theoretisch gedeelte komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Interviewtechnieken. Welke vragen kun je verwachten?
  • Veelgemaakte fouten en valkuilen. Waar moet je op letten?
  • STAR methode. Deze methode brengt in kaart wat voor soort persoon je bent.

In het praktische gedeelte oefenen we de volgende zaken:

  • Slim selecteren van vacatures.
  • Schrijven van een goede sollicitatiebrief.
  • Opstellen van een CV.
  • Voorbereiden en oefenen van sollicitatiegesprekken (met of zonder video). Presenteer jezelf met zelfvertrouwen en overtuiging.

Met zelfvertrouwen de sollicitatiegesprekken in

We zorgen ervoor dat je met vertrouwen én met de juiste vaardigheden de sollicitatiegesprekken in kan gaan! Wil je meer weten? Neem dan contact op met Ineke van Julsingha. Bel via 06 - 20012165 of stuur een e-mail via het contactformulier.

Sollicitatietraining voor bedrijven

Ineke van Julsingha geeft ook sollicitatietraining voor leidinggevenden in het bedrijfsleven, die verantwoordelijk zijn voor de selectie en de loopbaan van personeel.

Centraal in deze training staat criteriumgericht interviewen en het geven van praktische handvaten voor het voeren van effectieve sollicitatiegesprekken. Met deze training verbetert de werving en selectie, met de aanstelling van de juiste kandidaten als resultaat.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Sollicitatietraining voor bedrijven, neem dan contact op met Ineke van Julsingha: Bel via 06 - 20012165 of stuur een e-mail via het contactformulier.