Loopbaantraject Intensief

Loopbaantraject
Intensief

Bij dit traject is er meer tijd om dieper door te praten over; Wie ben ik en wat kan ik? We werken samen aan een aanpak hoe je de arbeidsmarkt gaat benaderen. We inventariseren de kansen die je eigen netwerk, LinkedIN en vacaturebanken je bieden. En natuurlijk besteden we aandacht aan praktische sollicitatietraining.

Ik plan met je 8 sessies in van 1 a 1,5 uur. Tijdens deze sessies bespreken we in eerste instantie wie je bent. Hierbij vul jij thuis eerst een MBTI persoonlijkheidsvragenlijst in en een drijfverentest van Intodrives en bespreken wij de rapportages tijdens de individuele sessies. Daarna gaan we over tot de volgende fase; Wat kan ik? Hierbij maken wij gebruik van een aantal huiswerkopdrachten zoals het beschrijven van je succesverhalen en je ambities. Samen sluiten we de laatste sessies af met het bespreken van je LinkedIn profiel en je CV.
Het resultaat van dit Loopbaantraject Compleet is dat je inzicht hebt in je eigen kunnen en weet welke richting je op wil in de huidige arbeidsmarkt, en hoe je deze gaat benaderen. Tevens heb je voldoende handreikingen hoe je nu verder gaat.
Doorlooptijd: 3 maanden, 8 sessies van maximaal 1,5 uur
Kosten: €1500,00 ex btw
Voor particuliere klanten is dit bedrag inclusief BTW.

https://www.hr-loopbaanadvies.nl/wp-content/uploads/2023/03/Stimulerend.png
https://www.hr-loopbaanadvies.nl/wp-content/uploads/2023/03/logo-Julsingha-advies-met-kader-jpeg.jpg

© Breunesse ICT.  Alle rechten voorbehouden.

© Breunesse ICT.  Alle rechten voorbehouden.