Over mij

Ineke van Julsingha
Loopbaanprofessional sinds 2001
Extern vertrouwenspersoon sinds 2023

Na mijn studie Human Resource Management in Amsterdam ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in het personeelswerk bij o.a. Fokker en het NOB. Sinds 2001 heb ik de overstap gemaakt naar het begeleiden van medewerkers bij reorganisaties en (persoonlijke) veranderingen. Nu vervul ik meerdere rollen en heb ik sinds 2005 mijn eigen bedrijf in het geven van loopbaanadvies en functioneer ik als extern vertrouwenspersoon.
https://www.hr-loopbaanadvies.nl/wp-content/uploads/2023/03/023A4797-scaled.jpg
Ik hanteer de NOLOC gedragscode en ben geregistreerd loopbaanprofessional en gecertificeerd vertrouwenspersoon

Vanaf 2001 ben ik vier jaar werkzaam geweest als consultant en loopbaanprofessional bij een organisatie gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding. Daar heb ik bij verschillende organisaties kandidaten in loopbaan en outplacementtrajecten begeleid. In 2005 ben ik gestart met mijn eigen loopbaanadviesbureau, HR & Loopbaanadvies. Daarnaast heb ik een aantal jaren ook studieadvies gegeven aan schoolverlaters. Ook werk ik voor Elffers Careermanagement als loopbaancoach en ben ik associate bij Gooiconsult als assessor o.a. voor ABN AMRO, KPN en Van Oord.

Ik richt mij graag op de ontwikkelmogelijkheden van professionals met werk gerelateerde vraagstukken. Ik geniet er enorm van als ik merk dat mensen in beweging komen en hun leven een positieve wending geven. Om aan dat proces een bijdrage te mogen leveren, is geweldig! De basis is het ontdekken van je waarden, drijfveren en talenten. Belangrijke doelstelling is dat je weer zelf de regie pakt in je loopbaan.

Door mijn open en geïnteresseerde houding krijg ik contact met deelnemers en kunnen ze hun verhaal kwijt om verder te komen.

In november 2023 rond ik mijn opleiding af tot Vertrouwenspersoon en kunnen bedrijven en particulieren mij betrekken als Extern Vertrouwenspersoon.

1989
HBO Human Resource Management
1990
Conflicthantering, Boertien & Partners
December 2000
Post HBO Persoonlijke management coaching, Dijkema & Partners.
2006
SHL OPQ/OT
2015
Solvitas, Oplossingsgericht werken
2020
Intodrives, drijfveren
februari 2022
MBTI
2023
Register Loopbaanprofessional

Gecertificeerd vertrouwenspersoon
SHL
Intodrives
mbti
loopbaanprof
LVV
https://www.hr-loopbaanadvies.nl/wp-content/uploads/2023/03/logo-Julsingha-advies-met-kader-jpeg.jpg

© Breunesse ICT.  Alle rechten voorbehouden.

© Breunesse ICT.  Alle rechten voorbehouden.